Wettelijke vermeldingen

Eigenaar van de website

Verantwoordelijke uitgever: Vincent De Mesmaeker voor het bedrijf Pierphy S.A.. www.pierphy.be is de website van Pierphy S.A., Rue du Drapeau 14 - 1070 BRUSSEL, met het bedrijfsnummer: 0419.986.343. De teksten en illustraties op de website www.pierphy.be worden beschermd door het auteursrecht en het intellectuele eigendomsrecht. Ze mogen niet gekopieerd, gewijzigd of gepubliceerd worden onder een andere vorm zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Pierphy S.A.. Het bedrijf Pierphy S.A., de eigenaar van deze website, kan gecontacteerd worden via de contactpagina van deze website. De eigenaar hoopt het publiek door middel van deze website toegang te geven tot informatie met betrekking tot zijn activiteiten. Echter, de eigenaar noch de leverancier kan aansprakelijk gesteld worden voor de informatie die gepubliceerd is op deze website.

Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de website en de activiteiten

Een professionele website ontworpen door Pixiwooh!. Pixiwooh ! is een creatief bureau gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte webproducten: websites, mobiele sites, nieuwsbrieven, e-communicatie, logo's, visuele identiteit en merkimago (branding) gevestigd in Waals-Brabant, België.

Toegang tot de website

Het bedrijf (Pixiwooh !) kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor technische problemen met betrekking tot de verbinding, ongeacht of deze voortkomen uit overmacht, onderhoud, updates en wijzigingen op de website, tussenkomst van de webhost, netwerkstoring, elektriciteitsstoring, of een slechte configuratie of gebruik van de computer van de gebruiker.

Hyperlinks

De gebruiker die naar de website van een derde partij wordt doorverwezen via een hyperlink op de website van Pierphy S.A. accepteert dat Pierphy S.A. niet verantwoordelijk is voor de inhoud van de website waarnaar verwezen wordt. Dientengevolge kan Pierphy S.A. in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden voor eventuele directe of indirecte schade als gevolg van gebruik van de websites die toegankelijk zijn via hyperlinks op de website www.pierphy.be.